Σύγχρονη Χειρουργική Ποδιού

Διάγνωση & χειρουργική επισκευή ποδιών και αστραγάλων
ορθοπεδικός αθήνα

Σύγχρονη Χειρουργική Ποδιού

Το πόδι είναι ένα αυτόνομο σύμβολο ομορφιάς.

Είναι γνωστό ότι το όμορφο γυναικείο αλλά και ανδρικό πόδι είναι το κρυφό μυστικό μιας εξαιρετικής εμφάνισης. Πέρα από την σημασία που έχουν τα όμορφα πόδια στην εμφάνιση μας η λειτουργικότητα των ποδιών κατά την βάδιση είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία των ποδιών αλλά και των αρθρώσεων του γόνατος των ισχίων και της σπονδυλικής. Οι παραμορφώσεις στα δάκτυλα του ποδιού αντιμετωπίζονται πλέον με σύγχρονες μεθόδους χωρίς πόνο και παραμονή στο νοσοκομείο.

Συχνά τα πέλματα σκληραίνουν γιατί δεν πατούν ομοιόμορφα όπως πρέπει, και τα δάκτυλα στραβώνουν για να ανταποκριθούν στις συνθήκες φόρτισης. Πολλές φορές ολόκληρο το πόδι παίρνει κλίση για να ανταποκριθεί σε νέες συνθήκες βάδισης ή στα πλαίσια παθολογικών καταστάσεων και τότε είναι ανάγκη να προσφέρουμε βοήθεια για να αποκατασταθεί η σωστή φόρτιση.

Σύγχρονη Χειρουργική Ποδιού
πόδια

Σύγχρονες τεχνικές

Ο εξειδικευμένος ιατρός ορθοπαιδικός χειρούργος Δρ Κωνσταντίνος Δρετάκης  είναι εκπαιδευμένος στις πιο σύγχρονες τεχνικές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ και  μπορεί να βοηθήσει στην διάγνωση-πρόληψη αλλά και την επίλυση  απλών αλλά και  πιο σύνθετων προβλημάτων των ποδιών.

Οι σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης που χρησιμοποιούμε μπορούν να λύσουν  εύκολα και γρήγορα χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο προβλήματα στα κότσια και στα  δάκτυλα του ποδιού και να αντιμετωπίσουν προβλήματα χρόνιου πόνου.

Τα όμορφα πόδια αντανακλούν την υγεία του σώματος και με το σωστό τους πάτημα εξασφαλίζουν καλές συνθήκες λειτουργίας στην ποδοκνημική άρθρωση στα γόνατα τα ισχία και την σπονδυλική στήλη.  Αποτελεί χρέος του ορθοπαιδικού να θεραπεύει αλλά και να προλαμβάνει παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με τα πόδια μας και την βάδιση μας.

Χειρουργικές περιπτώσεις

Πριν & μετά τη χειρουργική επέμβαση
Απαραίτητη χειρουργική επέμβαση. Επικάλυψη 2ου δακτύλου. Ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόβλημα.
Πριν και μετά από 45 ημέρες από τη χειρουργική επέμβαση
Ένας ασθενής 65 ετών με μικτή παραμόρφωση του ποδιού

Το θεμέλιο για όλη την ευτυχία είναι η καλή υγεία

Χαράζουμε το δρόμο όχι βασισμένοι στην τύχη, αλλά εμπιστευόμενοι την εμπειρία μας!

Πότε πρέπει να γίνει αρθροπλαστική γόνατος; Γιατί αξίζει να κάνει κανείς πραγματική ρομποτική αρθροπλαστική γόνατος;

Νέα

Τα τελευταία νέα του Δρ. Κωνσταντίνου Δρετάκη