Σύγχρονη Χειρουργική Ποδιού

Είναι γνωστό ότι το όμορφο γυναικείο αλλά και ανδρικό πόδι είναι το κρυφό μυστικό μιας εξαιρετικής εμφάνισης. Πέρα από την σημασία που έχουν τα όμορφα πόδια στην εμφάνιση μας η λειτουργικότητα των ποδιών κατά την βάδιση είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία των ποδιών αλλά και των αρθρώσεων του γόνατος των ισχίων και της σπονδυλικής. Οι παραμορφώσεις στα δάκτυλα του ποδιού αντιμετωπίζονται πλέον με σύγχρονες μεθόδους χωρίς πόνο και παραμονή στο νοσοκομείο.

Συχνά τα πέλματα σκληραίνουν γιατί δεν πατούν ομοιόμορφα όπως πρέπει, και τα δάκτυλα στραβώνουν για να ανταποκριθούν στις συνθήκες φόρτισης. Πολλές φορές ολόκληρο το πόδι παίρνει κλίση για να ανταποκριθεί σε νέες συνθήκες βάδισης ή στα πλαίσια παθολογικών καταστάσεων και τότε είναι ανάγκη να προσφέρουμε βοήθεια για να αποκατασταθεί η σωστή φόρτιση.

Ο εξειδικευμένος ιατρός ορθοπαιδικός χειρούργος Δρ Κωνσταντίνος Δρετάκης  είναι εκπαιδευμένος στις πιο σύγχρονες τεχνικές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ και  μπορεί να βοηθήσει στην διάγνωση-πρόληψη αλλά και την επίλυση  απλών αλλά και  πιο σύνθετων προβλημάτων των ποδιών.

foots

Οι σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης που χρησιμοποιούμε μπορούν να λύσουν  εύκολα και γρήγορα χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο προβλήματα στα κότσια και στα  δάκτυλα του ποδιού και να αντιμετωπίσουν προβλήματα χρόνιου πόνου.

Τα όμορφα πόδια αντανακλούν την υγεία του σώματος και με το σωστό τους πάτημα εξασφαλίζουν καλές συνθήκες λειτουργίας στην ποδοκνημική άρθρωση στα γόνατα τα ισχία και την σπονδυλική στήλη.  Αποτελεί χρέος του ορθοπαιδικού να θεραπεύει αλλά και να προλαμβάνει παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με τα πόδια μας και την βάδιση μας.

Προσεκτική  βάδιση χωρίς πόνο σε
7 ημέρες μετά την επέμβαση.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Επαλληλία 2ου δακτύλου.
Εξαιρετικά Δύσκολο Πρόβλημα
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Σήμερα το δεξί πόδι έχει την σειρά του για να
ολοκληρωθεί το άριστο αποτέλεσμα!
ΑΣΘΕΝΗΣ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ ΜΙΚΤΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣ
Η ΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ 45 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
previous arrow
next arrow
Slider